NUMBER 16 SCHOOL

Recherches associées: Avis sur NUMBER 16 SCHOOL | Offres d’emploi chez NUMBER 16 SCHOOL | Salaires chez NUMBER 16 SCHOOL | Avantages sociaux chez NUMBER 16 SCHOOL
      Entretiens chez NUMBER 16 SCHOOLEntretiens d’embauche pour Profesor chez NUMBER 16 SCHOOLEntretien chez NUMBER 16 SCHOOL

English 1
      Colégio Visconde de Porto Seguro
      English4Kids
      Simplilearn Solutions

Entretien pour Profesor

6 avr. 2025
      Saragosse

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Profesor chez NUMBER 16 SCHOOL

Entretien pour Profesor

18 nov. 2025
      Madrid

J'ai postulé via une autre source. Le processus a pris 3 semaines. J'ai passé un entretien chez NUMBER 16 SCHOOL (Saragosse) en mars 2023

Phone calle followed by online interview and then a face to face interview. The recruiter was very nice and the interview was not difficult, It was pretty fast after I had applied

Why do you want to move to Spain? Why do you want to teach English?

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez NUMBER 16 SCHOOL (Madrid) en oct. 2021

They do it over video call, and asked about how I would explain something basic to someone with no level. They asked other personality questions as well and how I would be as a worker.

How would you describe the word apple to someone who speaks no English Are you adaptable and quick thinking Are you able to adapt socially