Artium

Recherches associées: Avis sur Artium | Offres d’emploi chez Artium | Salaires chez Artium | Avantages sociaux chez Artium
      Entretiens chez ArtiumEntretiens d’embauche pour Director Sales chez ArtiumEntretien chez Artium

Motorola Solutions
      Intuit
      Santex Group
      Flux IT

Entretien pour Director Sales

29 oct. 2021

J'ai postulé via la recommandation d'un employé. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez Artium

The interview process is not truly refined. You’ll meet quite a few folks - It’s going to go more on feel and presentation. It’s very quick as the organization is very flat for now. I’d recommend you stretch it out. A lot of the focus is on the exit and in some cases when people have their eye on a near term goal they’re willing to do and say things I don’t stand up over time. I’d really dig in to what you hear and do your own due diligence. It’s worth having a deep conversation about lead gen and how that will happen. If any lead sources come up I think makes sense to ask how many leads came from there, who got them and if they closed.

They do some scenario-based role play