Avis sur albelli | Glassdoor.be

Avis sur albelli

Pour filtrer les avis, ou .

51 avis trouvés

3.9
ÉtoileÉtoileÉtoileÉtoileÉtoile
Tendances des évaluationsTendances des évaluations
83%
Recommander à un ami
92%
Approuvent le PDG
albelli CEO Tristan Money
Tristan Money
36 évaluations
  1. « Leuke producten, geen leuke omgang met medewerkers.« 

    ÉtoileÉtoileÉtoileÉtoileÉtoile
    • Équilibre travail/vie privée
    • Culture et valeurs
    • Opportunités de carrière
    • Rémunération et avantages
    • Équipe dirigeante
    Ancien employé - Teamleader à Ypenburg
    Ne recommande pas
    Point de vue positif
    Pas d'avis sur le PDG

    J'ai travaillé chez albelli à temps plein plus de 6 ans

    Avantages

    Personeelskorting Voetbal team in Amsterdam Leuke producten en klanten

    Inconvénients

    Top management leid bij domineren zonder het team mee te nemen Managers gaan om de zes maanden weg. Maakt het opbouwen van vertrouwen moeilijk De productie teams in Den Haag zijn minder autoritair qua cultuur. Deze worden erg streng geleid en er is niet veel ruimte voor eigen ideeën.

    Conseils à la direction

    Zorg voor betere interne communicatie en laat mensen ook meepraten en beslissen in hun eigen omgeving.

    albelli2019-03-13

    Réponse de albelli

    April 15, 2019Response albelli

    Bedankt voor de feedback die je ons gegeven hebt. Het advies wat je ons hebt gegeven over betere communicatie en het laten meedenken van onze eigen mensen nemen we ter harte en zal ons helpen een betere werkgever te worden.

  2. Utile (2)

    « kan beter« 

    ÉtoileÉtoileÉtoileÉtoileÉtoile
    • Équilibre travail/vie privée
    • Culture et valeurs
    • Opportunités de carrière
    • Rémunération et avantages
    • Équipe dirigeante
    Ancien employé - Customer Care à La Haye
    Ne recommande pas
    Point de vue négatif
    N'approuve pas le PDG

    J'ai travaillé chez albelli à temps partiel plus d'un an

    Avantages

    Collega's en de wil om door te gaan en elkaar te helpen.

    Inconvénients

    Management zit erg op tijd te letten per gesprek, klanten mogen niet goed geholpen worden, kost tijd en gaan ten koste van je functie waardering door leiding. Alles moet binnen veel te strakke tijden, leuk voor een doorsnee callcenter, niet voor albelli. Dit levert veel meer werk op, lees contacten wat gewoon onnodig en doodzonde is. Daarbij wordt er erg leuk gepresenteerd hoe geweldig en gezellig het is, maar dit gaat...

    Dérouler

    Conseils à la direction

    Richt je meer op Kwaliteit, niet op de kwantiteit van gesprekken middels telefoon, chat en/of email Ook als gaat er bijvoorbeeld 'maar' 1% mis, is dat op zoveel orders nog steeds onnodig veel.

    albelli2019-02-23

    Réponse de albelli

    March 14, 2019Response albelli

    We are sorry to hear that some aspects of your personal experience at albelli were not positive. We take employee feedback very seriously and we will take this into account, to help solve any issues there may be. Our business is rapidly growing, therefore we have to continually evolve ...

    Dérouler
  3. Utile (1)

    « super« 

    ÉtoileÉtoileÉtoileÉtoileÉtoile
    • Équilibre travail/vie privée
    • Culture et valeurs
    • Opportunités de carrière
    • Rémunération et avantages
    • Équipe dirigeante
    Employé actuel - Productiemedewerker à La Haye
    Recommande
    Point de vue positif
    Approuve le PDG

    Je travaille chez albelli à temps plein depuis plus d'un an

    Avantages

    geweldig bedrijf met een super werksfeer

    Inconvénients

    er zijn geen min punten

    albelli2019-01-24
  4. « Top bedrijf« 

    ÉtoileÉtoileÉtoileÉtoileÉtoile
    • Équilibre travail/vie privée
    • Culture et valeurs
    • Opportunités de carrière
    • Rémunération et avantages
    • Équipe dirigeante
    Ancien employé - Web Developer à Amsterdam, OH
    Recommande
    Point de vue neutre
    Approuve le PDG

    J'ai travaillé chez albelli à plus de 4 ans

    Avantages

    Leuke collega's, veel groeimogelijkheden. Veel vrijheid in aanpak.

    Inconvénients

    Groet zo hard dat menselijkheid soms verdwijnt. Springt op elke werkmethode hype.

    Conseils à la direction

    Kijk vooral waar je goed in bent en bewaar dat.

    albelli2019-01-03

    Réponse de albelli

    January 9, 2019Response albelli

    We vinden het heel fijn om te horen dat je genoten hebt van de tijd die je bij ons door hebt gebracht en wensen je veel succes bij je volgende uitdaging! (We love to hear that you have enjoyed the time you have spent with us and wish you all the best in your next challenge!)

  5. Utile (4)

    « Fast growing company with a good culture« 

    ÉtoileÉtoileÉtoileÉtoileÉtoile
    • Équilibre travail/vie privée
    • Culture et valeurs
    • Opportunités de carrière
    • Rémunération et avantages
    • Équipe dirigeante
    Employé actuel - Recruiter à Amsterdam
    Recommande
    Point de vue positif
    Approuve le PDG

    Je travaille chez albelli à temps plein depuis plus d'un an

    Avantages

    + Fast paced e-com environment with growth opportunities + Flat org structure + Good work-life balance + Relaxed and fun environment

    Inconvénients

    - Some minor growing pains

    Conseils à la direction

    Continue the push towards a more data-driven culture and the work on improving the evaluation cycles.

    albelli2018-12-03
  6. Utile (5)

    « Dynamic eCom environment with great culture!« 

    ÉtoileÉtoileÉtoileÉtoileÉtoile
    • Équilibre travail/vie privée
    • Culture et valeurs
    • Opportunités de carrière
    • Rémunération et avantages
    • Équipe dirigeante
    Ancien employé - Employé anonyme à Amsterdam
    Recommande
    Point de vue positif
    Approuve le PDG

    J'ai travaillé chez albelli à temps plein plus de 2 ans

    Avantages

    + flat organisation + your role has impact on the growing organisation + great work life balance (+legendary parties) + nice and chill work environment + opportunities as the company grows + fun culture

    Inconvénients

    - It is quite dynamic so not suitable for evryone

    Conseils à la direction

    - Be more visible and directive - Lead by example - Focus more on improving the work conditions in Amsterdam as the company grows in other countries

    albelli2018-11-22

    Réponse de albelli

    November 23, 2018Response albelli

    We are happy to hear that you enjoy and appreciate your work at albelli and we are doing our best to improve as an employer in a period of continuous expansion.

  7. Utile (1)

    « Een bedrijf zonder groeimarkt« 

    ÉtoileÉtoileÉtoileÉtoileÉtoile
    • Équilibre travail/vie privée
    • Culture et valeurs
    • Opportunités de carrière
    • Rémunération et avantages
    • Équipe dirigeante
    Ancien employé - Accounting Specialist à Amsterdam
    Ne recommande pas
    Point de vue négatif
    Approuve le PDG

    J'ai travaillé chez albelli à temps partiel plus de 2 ans

    Avantages

    Internationaal karakter i.v.m. internationaal personeel, creatieve vibe

    Inconvénients

    Hoge doorstroom personeel, gebrek aan visie, matig tot slecht management, angstcultuur

    albelli2018-11-09

    Réponse de albelli

    November 15, 2018Response albelli

    Ik wil je danken voor jouw terugkoppeling en zijn van mening dat dit waardevol voor ons is. Wij zijn continue bezig om een transparante en gezonde cultuur binnen onze organisatie verder te ontwikkelen. Wij vinden het jammer dat jouw ervaring bij ons minder positief is geweest en wensen ...

    Dérouler
  8. Utile (2)

    « Goede coaching, slechte afronding« 

    ÉtoileÉtoileÉtoileÉtoileÉtoile
    • Équilibre travail/vie privée
    • Culture et valeurs
    • Opportunités de carrière
    • Rémunération et avantages
    • Équipe dirigeante
    Ancien employé - Employé anonyme à Ypenburg
    Ne recommande pas
    Point de vue négatif
    N'approuve pas le PDG

    J'ai travaillé chez albelli à temps plein

    Avantages

    Goede training, fantastische coaching, iedere donderdag vers fruit en de belofte om vanuit huis te kunnen werken.

    Inconvénients

    Vriendjespolitiek, en bij een totaal onverwacht spel tussen recruiters en het management kon een derde van het team onaangekondigd vertrekken van de ene op de andere dag, zonder enige vorm van uitleg, terwijl de leiding verstoppertje aan het spelen was.

    Conseils à la direction

    Behandel je werknemers als mensen, niet als pionen in een spel!

    albelli2018-04-21

    Réponse de albelli

    April 24, 2018Response albelli

    Bedankt voor de oprechte feedback en het spijt ons dat u zo’n ervaring heeft gehad. We nemen het advies zeker ter harte om ervoor te zorgen dat we ons als werkgever blijven verbeteren en onze reputatie als employer of choice kunnen behouden. Nogmaals dank

  9. Utile (5)

    « Groeiend bedrijf met gezellige collega's« 

    ÉtoileÉtoileÉtoileÉtoileÉtoile
    • Équilibre travail/vie privée
    • Culture et valeurs
    • Opportunités de carrière
    • Rémunération et avantages
    • Équipe dirigeante
    Employé actuel - Solutions Architect à Amsterdam
    Recommande
    Point de vue positif
    Approuve le PDG

    Je travaille chez albelli à temps plein

    Avantages

    Er is bij albelli veel ruimte om je te ontwikkelen. Je kunt werken met de laatste technieken en voorstellen doen voor verbeteringen. Ook is er de mogelijkheid om trainingen te doen of conferenties bij te wonen. Het bedrijf is internationaal en het is leuk om met collega's uit verschillende landen samen te werken. De sfeer is informeel en gemoedelijk. Elke vrijdag is er een borrel en 2x per jaar een feest met het hele...

    Dérouler

    Inconvénients

    Het bedrijf groeit en daardoor is verandering normaal. Ik vind dit zelf geen probleem, maar ik kan me voorstellen dat dit niet voor iedereen is weggelegd.

    Conseils à la direction

    Zorg dat de informele sfeer behouden blijft en dat we onszelf als bedrijf blijven ontwikkelen.

    albelli2017-02-15
  10. « Great company« 

    ÉtoileÉtoileÉtoileÉtoileÉtoile
    • Équilibre travail/vie privée
    • Culture et valeurs
    • Opportunités de carrière
    • Rémunération et avantages
    • Équipe dirigeante
    Employé actuel - Employé anonyme à Amsterdam
    Recommande
    Point de vue positif
    Approuve le PDG

    Je travaille chez albelli à temps plein

    Avantages

    - great international company culture, nice colleagues and generally a very good atmosphere in the office - the employees are given opportunities to grow within the company and to take over responsibility - flat hierarchies, open and collaborative working culture, but at the same time very professional - good work/life balance - perfect location, good benefits

    Inconvénients

    - no real contra, but Dutch courses for the international employees would be nice

    albelli2019-04-11
51 avis trouvés