Avis sur EPO | Glassdoor.be

Avis sur EPO

Mis à jour le 10 sept. 2019

Pour filtrer les avis, ou .

58 avis trouvés

2.5
ÉtoileÉtoileÉtoileÉtoileÉtoile
Tendances des évaluationsTendances des évaluations
33%
Recommandent à un ami
3%
Approuvent le PDG
EPO CEO Benoît Battistelli
Benoît Battistelli
23 évaluations
  1. « Manager »

    ÉtoileÉtoileÉtoileÉtoileÉtoile
    • Équilibre travail/vie privée
    • Culture et valeurs
    • Opportunités de carrière
    • Rémunération et avantages
    • Équipe dirigeante
    Ancien employé - Employé anonyme 

    J'ai travaillé chez EPO à temps partiel moins d'un an

    Avantages

    Une bonne mutuelle de societe

    Inconvénients

    les horaires de travail ne sont pas les meilleurs

    EPO2018-10-23
  2. Utile (1)

    « Uitstekend »

    ÉtoileÉtoileÉtoileÉtoileÉtoile
    • Équilibre travail/vie privée
    • Culture et valeurs
    • Opportunités de carrière
    • Rémunération et avantages
    • Équipe dirigeante
    Ancien employé - Employé anonyme à La Haye
    Recommande
    Point de vue positif
    Pas d'avis sur le PDG

    J'ai travaillé chez EPO à temps plein plus de 3 ans

    Avantages

    Flexitime. Multicultureel. Hoog salaris. Goede balans met het gezinsleven. Lange vakanties.

    Inconvénients

    Saai, niet meer op de hoogte van de realiteit.

    Conseils à la direction

    Langer contract. Meer dan 3 jaar.

    EPO2017-02-08
  3. Utile (3)

    « Gouden kooi. Job is saai, voorwaarden zijn geweldig »

    ÉtoileÉtoileÉtoileÉtoileÉtoile
    • Équilibre travail/vie privée
    • Culture et valeurs
    • Opportunités de carrière
    • Rémunération et avantages
    • Équipe dirigeante
    Employé actuel - Patentspecialist à La Haye
    Recommande
    Point de vue positif
    (Traduit de l'anglais)

    Je travaille chez EPO à temps plein depuis plus de 5 ans

    Avantages

    Zeer hoog salaris. Haalbaar werkniveau. Goede balans met het gezinsleven. Lange vakanties. Voorspelbaar werkritme. Er schuilt grote trots in wat we doen, en wij streven naar topkwaliteit. Het management is over het algemeent competent en nepotisme komt bijna niet voor.

    Inconvénients

    Saai, heel saaie en repetitieve job. Bijna geen loopbaanperspectieven. Wanneer je in pensioen gaat zal je waarschijnlijk nog steeds hetzelfde doen als wanneer je 30 was.

    Conseils à la direction

    In principe doet het management het goed. Het werk is nu eenmaal zo en er kan niet zo veel aan veranderd worden.

    EPO2014-09-17
  4. Utile (3)

    « Grappig »

    ÉtoileÉtoileÉtoileÉtoileÉtoile
    • Équilibre travail/vie privée
    • Culture et valeurs
    • Opportunités de carrière
    • Rémunération et avantages
    • Équipe dirigeante
    Ancien employé - Patentspecialist à La Haye
    Recommande
    (Traduit de l'anglais)

    J'ai travaillé chez EPO à temps plein moins d'un an

    Avantages

    Je faalde in andere jobs

    Inconvénients

    Beëinigd je leven, enkel voor bureaucraten

    Conseils à la direction

    Aan het topmanagement (dat zijn de lidstaten): verander de wetgeving, verklein de organisatie, laat hen niet de patentvergoedingen verdienen, laat hen belastingen betalen.

    EPO2014-10-14
  5. Utile (4)

    « Een excellent instituut. »

    ÉtoileÉtoileÉtoileÉtoileÉtoile
    • Équilibre travail/vie privée
    • Culture et valeurs
    • Opportunités de carrière
    • Rémunération et avantages
    • Équipe dirigeante
    Ancien employé - Employé anonyme à Rijswijk, Hollande méridionale
    Recommande
    Point de vue neutre
    (Traduit de l'anglais)

    J'ai travaillé chez EPO à temps plein plus de 5 ans

    Avantages

    Buitengewoon goed georganiseerd in de MEESTE departementen met enkele zeer toegewijde personeelsleden. Het niveau van kennis, bekwaamheid en ervaring maakt van EPO een heerlijke en uitdagende plaats om te werken. Het personeel is multinationaal en in de meeste gevallen zeer gemotiveerd.

    Inconvénients

    Zoals elk groot instituut, zijn er veel mensen die niet langer in loondienst zouden mogen zijn omdat ze aftellen naar hun pensioen of zich 'verstoppen' in de structuur van de organisatie. Er moeten duidelijk investeringen gebeuren in nieuwere technologie.

    EPO2014-07-27
  6. Utile (2)

    « Goed sociaal pakket »

    ÉtoileÉtoileÉtoileÉtoileÉtoile
     
    (Traduit de l'anglais)

    J'ai travaillé chez EPO à

    Avantages

    Goed sociaal pakket, plus kantine en sportfaciliteiten zijn super

    Inconvénients

    Veel bureaucratie en veel te politieke omgeving.

    Conseils à la direction

    Besteed belangrijke ICT diensten niet uit, reorganiseer in plaats daarvan interne ICT infrastructuur om het centraler te maken.

    EPO2014-06-23
  7. Utile (2)

    « Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, maar veel politiek »

    ÉtoileÉtoileÉtoileÉtoileÉtoile
    • Équilibre travail/vie privée
    • Culture et valeurs
    • Opportunités de carrière
    • Rémunération et avantages
    • Équipe dirigeante
    Ancien employé - Employé anonyme à La Haye
    Recommande
    Point de vue négatif
    (Traduit de l'anglais)

    J'ai travaillé chez EPO à temps plein plus de 5 ans

    Avantages

    Secundaire arbeidsvoorwaarden, werkomgeving, faciliteiten, locaties van de kantoren

    Inconvénients

    De werksfeer is vrij negatief toen ik er was. Nadruk ligt op kernactiviteiten, dus er werd beknibbeld op alle functies die niet aan de kernactiviteiten gekoppeld waren.

    EPO2014-02-03
  8. « Fantastische plek om te werken. Geweldige collega's, niet de typische staatsdienst. »

    ÉtoileÉtoileÉtoileÉtoileÉtoile
    • Équilibre travail/vie privée
    • Culture et valeurs
    • Opportunités de carrière
    • Rémunération et avantages
    • Équipe dirigeante
    Employé actuel - Directeur à Rijswijk, Hollande méridionale
    Recommande
    Point de vue positif
    (Traduit de l'anglais)

    Je travaille chez EPO à temps plein depuis plus de 3 ans

    Avantages

    Insipirerende missie, geweldige werkomgeving, niets achterbaks, geweldige mogelijkheden, arbeidsvoorwaarden, internationale omgeving, iedereen kan bijdragen.

    Inconvénients

    Niets dat ik me kan bedenken.

    EPO2013-12-11
  9. Utile (2)

    « Goede werkplek voor de rest van je leven! »

    ÉtoileÉtoileÉtoileÉtoileÉtoile
    • Équilibre travail/vie privée
    • Culture et valeurs
    • Opportunités de carrière
    • Rémunération et avantages
    • Équipe dirigeante
    Employé actuel - Patentspecialist à La Haye
    Recommande
    Point de vue positif
    (Traduit de l'anglais)

    Je travaille chez EPO à temps plein depuis moins d'un an

    Avantages

    Uitstekend salaris en voordelen. Hele goede balans tussen werk en privé. Veel extra voordelen voor families (gratis school voor kinderen, kinderactiviteiten, sociale clubs, etc.).

    Inconvénients

    Enkele ruzies tussen de unies en het management. Je moet echt begrijpen waar de baan over gaat, omdat je het heel lang zult gaan doen, dus wees er zeker van voordat je er in springt!

    Conseils à la direction

    Dit is een geweldige plek om te werken dus verander niet te veel!

    EPO2013-10-25
  10. Utile (1)

    « Het duurde even om door de administratieve en organisatorische jungle bij de EPO heen te maken, maar uiteindelijk kwam dit goed. »

    ÉtoileÉtoileÉtoileÉtoileÉtoile
    • Équilibre travail/vie privée
    • Culture et valeurs
    • Opportunités de carrière
    • Rémunération et avantages
    • Équipe dirigeante
    Ancien employé - Patentspecialist à La Haye
    Recommande
    Point de vue positif
    (Traduit de l'anglais)

    J'ai travaillé chez EPO à temps plein plus d'un an

    Avantages

    Goede interne sfeer, goede werkomstandigheden en voordelen en mogelijkheid om promotie te maken als je producties bent en goed met mensen om kunt gaan. Ook geweldig als je een andere vreemde taal wilt leren. Ik zou Spaans aanraden, aangezien zij in aantal de EPO domineren.

    Inconvénients

    Als je niet van herhalende taken houd, zoals het dagelijks lezen van patentaanvragen, dan hoef je hier niet aan te kloppen.

    Conseils à la direction

    De beste ideeën komen van beneden. Luister naar je werknemers en zowel jij als zij zullen worden beloond.

    EPO2013-06-26
58 avis trouvés
</>Intégrer