Avis sur Dun & Bradstreet | Glassdoor.be

Avis sur Dun & Bradstreet

Mis à jour le 21 sept. 2019

Pour filtrer les avis, ou .

993 avis trouvés

3.1
ÉtoileÉtoileÉtoileÉtoileÉtoile
Tendances des évaluationsTendances des évaluations
43%
Recommandent à un ami
48%
Approuvent le PDG
Dun & Bradstreet CEO Anthony Jabbour
Anthony Jabbour
39 évaluations
  1. « direction commerciale solide »

    ÉtoileÉtoileÉtoileÉtoileÉtoile
    • Équilibre travail/vie privée
    • Culture et valeurs
    • Opportunités de carrière
    • Rémunération et avantages
    • Équipe dirigeante
    Ancien employé - Account Manager à Paris
    Recommande
    Point de vue positif
    Approuve le PDG

    J'ai travaillé chez Dun & Bradstreet à temps plein plus de 3 ans

    Avantages

    véhicule de fonction, intéressement & participation généreux

    Inconvénients

    beaucoup de Changement interne, codir instable

    Dun & Bradstreet2019-05-15
  2. « Avis »

    ÉtoileÉtoileÉtoileÉtoileÉtoile
    • Équilibre travail/vie privée
    • Culture et valeurs
    • Opportunités de carrière
    • Rémunération et avantages
    • Équipe dirigeante
    Ancien employé - Employé anonyme 
    Recommande
    Point de vue neutre

    J'ai travaillé chez Dun & Bradstreet à temps partiel

    Avantages

    bonne ambiance, social, avantages sociaux, forte notorieté

    Inconvénients

    activité en reel déclin, qualité service client

    Conseils à la direction

    revoir le business model

    Dun & Bradstreet2019-04-16
  3. « schijn bedriegt »

    ÉtoileÉtoileÉtoileÉtoileÉtoile
    • Équilibre travail/vie privée
    • Culture et valeurs
    • Opportunités de carrière
    • Rémunération et avantages
    • Équipe dirigeante
    Ancien employé - Verkoop- en service medewerker à Rotterdam
    Ne recommande pas
    Point de vue négatif
    Pas d'avis sur le PDG

    J'ai travaillé chez Dun & Bradstreet à temps plein plus de 3 ans

    Avantages

    Helaas weinig. Leuke collega's doorgaans. Het product dat men voert is ok maar de Marketing machine blaast alles heel erg op. Mooie locatie.

    Inconvénients

    Misplaatste arrogantie en enkelen voelen zich nogal verheven op basis van voorgaande successen die veelal ten koste gingen van onwetende collega sales mensen. Management samengesteld op basis van vriendenpolitiek en niet op basis van kwaliteit want dan zou er geen management meer zijn daar. Product mankeert nogal wat aan en men is niet eerlijk over aantallen die men communiceert (dekking van bedrijven, hoe men... omgaat met betalignsservaringen etc...)

    Dérouler

    Conseils à la direction

    Opstappen en maak plaats voor managers met visie en oog voor kwaliteit van je mensen.

    Dun & Bradstreet2018-01-04
  4. « top bedrijf om te werken »

    ÉtoileÉtoileÉtoileÉtoileÉtoile
    • Équilibre travail/vie privée
    • Culture et valeurs
    • Opportunités de carrière
    • Rémunération et avantages
    • Équipe dirigeante
    Relationship Manager à Rotterdam
    Recommande
    Point de vue positif
    Approuve le PDG

    Je travaille chez Dun & Bradstreet à depuis plus d'un an

    Avantages

    positieve werkomgeving die het beste in je naar boven haalt en waar constant de focus is om het personeel te ontwikkelen.

    Inconvénients

    door de huidige opzet is er last van geluidsoverlast.

    Conseils à la direction

    blijf zo doorgaan en blijf constant innoveren in het bedrijf en het personeel.

    Dun & Bradstreet2017-07-06
  5. « Geweldig bedrijf met veel dynamiek waar geen dag hetzelfde is..... »

    ÉtoileÉtoileÉtoileÉtoileÉtoile
    • Équilibre travail/vie privée
    • Culture et valeurs
    • Opportunités de carrière
    • Rémunération et avantages
    • Équipe dirigeante
    Employé actuel - Leader à Rotterdam
    Recommande
    Point de vue positif

    Je travaille chez Dun & Bradstreet à temps plein depuis plus de 10 ans

    Avantages

    Geweldig bedrijf met internationaal karakter. De dynamiek van een Amerikaans bedrijf, big data en de creativiteit die wij nodig hebben om de business van onze klanten te laten groeien, is uniek in zijn soort. Personeel is een grote familie en werkt voor hetzelfde doel "Growing our customers most valuable relationships in business". Ik werk hier graag.

    Inconvénients

    Het is een typisch Amerikaans bedrijf waar veranderingen dagelijkse kost is. Onze cultuur is erg kenmerkend en daar moet je tegen kunnen. Het is redelijk fast pased en door het internationale karakter, kennen wij geen 9-5 cultuur. Wil je iets gedaan hebben, dan zal je bereid moeten zijn ook in andere tijdszones te werken.

    Conseils à la direction

    Kies voor een meer programmatische aanpak om wijzigingen door te voeren.

    Dun & Bradstreet2016-03-24
  6. Utile (1)

    « Goede uitvalbasis om te leren en te groeien, daarna verder gaan »

    ÉtoileÉtoileÉtoileÉtoileÉtoile
    • Équilibre travail/vie privée
    • Culture et valeurs
    • Opportunités de carrière
    • Rémunération et avantages
    • Équipe dirigeante
    Ancien employé - Accountmanager à Rotterdam
    Recommande
    Point de vue négatif
    Pas d'avis sur le PDG
    (Traduit de l'anglais)

    J'ai travaillé chez Dun & Bradstreet à temps plein plus de 5 ans

    Avantages

    Uitstekende plek om een carrière te beginnen en je talenten te ontwikkelen. Balans werk en priveleven is goed, secundaire arbeidsvoorwaarden ook. In sales is de autovergoeding uitstekend. Zeer vriendelijke collega's.

    Inconvénients

    Bedrijf investeert niet in het creëren van differentiatie van het product: zit nog steeds op hoge marges en haalt concurrentie niet in, niet echt vernieuwend. Bang voor verandering. Lokale kantoor gerund door een kliek die elkaar in bescherming nemen tegen het internationale senior management. Niet te veel ruimte om te groeien. Personeelsdienst is echter zeer goed. Zero marketing investering.

    Conseils à la direction

    Investeer: in het product, in marketing, in loopbaanontwikkeling. Zet de politiek aan de kant.

    Dun & Bradstreet2014-07-23
  7. Utile (3)

    « HR as not in Human Resources »

    ÉtoileÉtoileÉtoileÉtoileÉtoile
    • Équilibre travail/vie privée
    • Culture et valeurs
    • Opportunités de carrière
    • Rémunération et avantages
    • Équipe dirigeante
    Employé actuel - Bediende à Ostende
    Ne recommande pas
    Point de vue négatif

    Je travaille chez Dun & Bradstreet à temps plein depuis plus de 10 ans

    Avantages

    None whatsoever for employees (tried very hard to find one)

    Inconvénients

    Big difference between employees and direct management (different rules on the floor although 'walk the talk' is the catchphrase; no way to have an open discussion; hidden agenda's; 'all for the customer' is the slogan but it should be 'take as much money as you can from the customer even when we cannot deliver what we've promised and sold'.

    Dun & Bradstreet2016-11-10
  8. Utile (2)

    « Famous brand with a very poor atmosphere. »

    ÉtoileÉtoileÉtoileÉtoileÉtoile
    • Équilibre travail/vie privée
    • Culture et valeurs
    • Opportunités de carrière
    • Rémunération et avantages
    • Équipe dirigeante
    Ancien employé - Business Development Manager à Bruxelles
    Ne recommande pas
    Point de vue négatif
    N'approuve pas le PDG

    J'ai travaillé chez Dun & Bradstreet à temps plein plus de 5 ans

    Avantages

    Brand of the company. Quoted company. History of the company.

    Inconvénients

    People / life value absolutely not important. Values ​​are present only on the paper.

    Conseils à la direction

    Local management seeks more its visibility than business strategies. The company is managed locally as a farm. Management invests more to convince employees that they have the chance to work for D & B than to convince customers to choose D&B solutions. The company is not gratefuld. In case of dismissal management prefers to invest in court proceedings as to compensate its employees.

    Dun & Bradstreet2014-06-21
  9. Utile (3)

    « D&B sells itself as cutting edge, but they are 20 behind. »

    ÉtoileÉtoileÉtoileÉtoileÉtoile
    • Équilibre travail/vie privée
    • Opportunités de carrière
    • Rémunération et avantages
    • Équipe dirigeante
     à Bruxelles
    Pas d'avis sur le PDG

    Je travaille chez Dun & Bradstreet à

    Avantages

    fun job good pay enough recognition good atmosphere good work life balance

    Inconvénients

    No strategy know clew on how to cath up to the 21st century a lot of politics

    Conseils à la direction

    No choice but to leverage Data in combination with software for the future. (strategy is not clear) However D&B is really bad at developing products (software), this is due to the wrong people in the wrong place, not lack of knowledge or experience in the company.

    Dun & Bradstreet2012-02-27
  10. « .... »

    ÉtoileÉtoileÉtoileÉtoileÉtoile
    • Équilibre travail/vie privée
    • Opportunités de carrière
    • Rémunération et avantages
    • Équipe dirigeante
    Business Development Manager à Bruxelles
    Pas d'avis sur le PDG

    Je travaille chez Dun & Bradstreet à

    Avantages

    brand, behaviour, carrier, businees sector, finance

    Inconvénients

    stress, tareget, american , behaviour, weather

    Dun & Bradstreet2011-11-30
993 avis trouvés