Avis sur BDO | Glassdoor.be

Avis sur BDO

Mis à jour le 18 août 2019

Pour filtrer les avis, ou .

1519 avis trouvés

3.4
ÉtoileÉtoileÉtoileÉtoileÉtoile
Tendances des évaluationsTendances des évaluations
63%
Recommandent à un ami
76%
Approuvent le PDG
BDO CEO Martin Van Roekel
Martin Van Roekel
109 évaluations
  1. "BDO Accountants"

    ÉtoileÉtoileÉtoileÉtoileÉtoile
    • Équilibre travail/vie privée
    • Culture et valeurs
    • Opportunités de carrière
    • Rémunération et avantages
    • Équipe dirigeante
    Employé actuel - Employé anonyme à Bruxelles

    Je travaille chez BDO à temps plein depuis plus de 8 ans

    Avantages

    Betrokkenheid, doorgroeïmogelijkheden, visie, respect voor menselijke waarden, mogelijkheden thuiswerk en flexibel werken

    Inconvénients

    Naamsbekendheid, geen begeleiding in fitnesszaal

    Conseils à la direction

    Geen

    BDO2019-02-24
  2. "Te commercieel"

    ÉtoileÉtoileÉtoileÉtoileÉtoile
    • Équilibre travail/vie privée
    • Culture et valeurs
    • Opportunités de carrière
    • Rémunération et avantages
    • Équipe dirigeante
    Employé actuel - Employé anonyme 
    Ne recommande pas
    Point de vue neutre

    Je travaille chez BDO à temps plein

    Avantages

    het bedrijf is moeilijk bereikbaar zonder verregaande verplichting

    Inconvénients

    weinig communicatie onder collega's bereikbaarheid

    Conseils à la direction

    geen

    BDO2018-10-31
  3. "BDO Advisory NL goed in statuten en overdracht voor familiebedrijven"

    ÉtoileÉtoileÉtoileÉtoileÉtoile
    • Équilibre travail/vie privée
    • Culture et valeurs
    • Opportunités de carrière
    • Rémunération et avantages
    • Équipe dirigeante
    Ancien employé - Senior Consultant à Utrecht
    Ne recommande pas
    Point de vue négatif
    N'approuve pas le PDG

    J'ai travaillé chez BDO à temps plein plus d'un an

    Avantages

    Veel kennis Goed geregelde processen Fraai kantoor

    Inconvénients

    Gebrek aan leiding en visie in BDO Advisory Procedures zijn vaak langzamer dan wat klanten willen Als medewerker wordt je aan je lot overgelaten en moet je zelf je klanten werven. Doorgroeien kan alleen als de 'baasjes' je mogen. Managers hebben geen tijd en doen hun eigen opdrachten bij klanten

    Conseils à la direction

    Pas de leiderschapsadviezen die klanten gegeven worden ook zelf toe.

    BDO2018-11-01
  4. "Infra specialist"

    ÉtoileÉtoileÉtoileÉtoileÉtoile
    • Équilibre travail/vie privée
    • Culture et valeurs
    • Opportunités de carrière
    • Rémunération et avantages
    • Équipe dirigeante
    Employé actuel - Infrastructure Specialist à Eindhoven
    Recommande
    Point de vue positif

    Je travaille chez BDO à temps plein depuis moins d'un an

    Avantages

    Goede sfeer Korte lijnen Resultaat gericht Werken op agile manier

    Inconvénients

    Klein team Werkdruk wegens klein team

    BDO2018-02-06
  5. "tevreden"

    ÉtoileÉtoileÉtoileÉtoileÉtoile
    • Équilibre travail/vie privée
    • Culture et valeurs
    • Opportunités de carrière
    • Rémunération et avantages
    • Équipe dirigeante
    Employé actuel - Employé anonyme 
    Recommande
    Point de vue positif

    Je travaille chez BDO à temps plein

    Avantages

    heel erg flexibel, leuke collega's

    Inconvénients

    eigenlijk helemaal geen, erg tevreden

    Conseils à la direction

    ga vooral zo door in de toekomst

    BDO2018-01-17
  6. "Prima werkgever"

    ÉtoileÉtoileÉtoileÉtoileÉtoile
    • Équilibre travail/vie privée
    • Culture et valeurs
    • Opportunités de carrière
    • Rémunération et avantages
    • Équipe dirigeante
    Employé actuel - Employé anonyme 
    Pas d'avis sur le PDG

    Je travaille chez BDO à temps plein

    Avantages

    Tijd voor tijd en flexibele uren

    Inconvénients

    Werkdruk kan erg hoog zijn

    BDO2017-10-29
  7. "Goede ontwikkelmogelijkheden"

    ÉtoileÉtoileÉtoileÉtoileÉtoile
    • Équilibre travail/vie privée
    • Culture et valeurs
    • Opportunités de carrière
    • Rémunération et avantages
    • Équipe dirigeante
    Employé actuel - Employé anonyme 
    Recommande
    Point de vue positif

    Je travaille chez BDO à temps plein depuis moins d'un an

    Avantages

    Goede collegiale sfeer, prima arbeidsvoorwaarden en kansen om je te ontwikkelen. Werkzaamheden die je uitvoert zijn afwisselend en uitdagend.

    Inconvénients

    Werk/privé balans kan door studie soms in de knel komen, maar dat hebben alle grote accountantskantoren.

    Conseils à la direction

    Geen

    BDO2016-05-13
  8. "BDO Netherlands"

    ÉtoileÉtoileÉtoileÉtoileÉtoile
    • Équilibre travail/vie privée
    • Culture et valeurs
    • Opportunités de carrière
    • Rémunération et avantages
    • Équipe dirigeante
    Ancien employé - Employé anonyme 
    Recommande
    Point de vue positif
    Approuve le PDG

    J'ai travaillé chez BDO à

    Avantages

    Friendly environment to explore your capabilities

    Inconvénients

    HR is bit unorganized, so make sure to have the promises in writing

    BDO2016-03-16
  9. "trauma"

    ÉtoileÉtoileÉtoileÉtoileÉtoile
    • Équilibre travail/vie privée
    • Culture et valeurs
    • Opportunités de carrière
    • Rémunération et avantages
    • Équipe dirigeante
    Employé actuel - Consultant à Amsterdam
    Ne recommande pas
    Point de vue positif

    Je travaille chez BDO à temps plein depuis plus d'un an

    Avantages

    goede arbeidsvoorwaarden, lage werkdruk, veel vestigingen, diverse functies

    Inconvénients

    focus op omzet, matige klanten, managers niet gedreven, werknemers met weinig betrokkenheid, loser mentaliteit

    Conseils à la direction

    kijk naar de toekomst en neem daar mensen op aan

    BDO2015-10-22
  10. "Informele sfeer in een zakelijke omgeving"

    ÉtoileÉtoileÉtoileÉtoileÉtoile
    • Équilibre travail/vie privée
    • Culture et valeurs
    • Opportunités de carrière
    • Rémunération et avantages
    • Équipe dirigeante
    Ancien employé - Employé anonyme 
    Recommande

    J'ai travaillé chez BDO à

    Avantages

    Informeel sfeer, uitdagende taken, zelfstandigheid

    Inconvénients

    Soms trage besluitvorming, onduidelijke doelstellingen vanuit management

    BDO2015-06-23
1519 avis trouvés